♥  Välkommen till gökboet ♥

Direktlänk till inlägg 5 november 2009

Den första snön i november

Av ♥ Monica ♥ - 5 november 2009 15:24

Jaha gott folk, i morse dalade små vita flingor ner från luften när jag åkte till jobbet. Väl hemkommen igen så blev det en tur till skogen och släktens jaktmarker...lille ABBE skulle få gå lös en stund och det uppskattade han verkligen. Nosen ner i backen växelvis med att kolla så vi var med. Han gick inte ur synhåll ifrån oss, han är ju bara 5 månader...fyllde han igår.


 

Detta fotot tog jag idag....säsongens första snö...Abbes första snö någonsin, men han hoppade och skuttade så han gillade nog snön tror jag. Han tycker i alla fall väldigt mycket om att vara ute, men det tycker väl alla jakthundar, så han är väl inte unik på något vis när det gäller det. Sigge vill gärna leka med Abbe och dom bekantar sej med varann undan för undan, och det ser så lustigt ut när dom står och nosar på varandras näsor.


Nu till något helt annat......igår firade min älste son med fru 10-årig bröllopsdag, och detta missade jag ända tills jag fick se på facebook att dom blev grattade, då ringde jag till dom och sa grattis. Tänk att det ska vara så svårt att komma ihåg deras bröllopsdag, som var ganska exakt ett år innan jag gifte mej.Kul att prata en stund i alla fall med fru Johansson.....småkillarna hade inte somnat och lille Emil var i sitt esse, han sprang omkring och ropade *monster* hur det nu kunde komma sej*Ler*.....men det har ju varit halloween. Jag kan med stolthet tala om att han är blöjfri på dagarna.....han fyllde två år den 29 augusti , men alla barnen på Valunda har varit tidiga med att sluta med blöja,alla har varit helt blöjfria vid två och ett halvt års ålder...det tycker farmor är riktigt duktigt.Skryta om sina barnbarn tycker jag är helt okej...eller hur?Två av dom har varit sena med att prata, men slutat med blöja har dom gjort tidigt så det har inget med talet att göra, då skulle min Thomas varit blöjfri när han var ett och ett halvt år,och det var han inte, men pratade bra gjorde han då.Nää, nu får det vara bra med skryt för idag!


 


HA EN TREVLIG AFTON ALLA GOA BLOGGVÄNNER!


 
 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

5 november 2009 16:35

Oj, vad är det där för vitt på marken? Kan det vara...snö? Jaha ja det är så den ser ut, har nästan glömt, efter den snöfattiga vinter vi haft och än ingenting mer än lite hagel.
ALLA hundar gillar att vara utomhus, det är bra så kommer vi folk också ut och får vår beskärda del av friska luften och lite motion;)
Apropå glömska -här glöms allt som inte är uppskrivet;)

http://barasaras.bloggplatsen.se

 
Kram Ruth

Kram Ruth

5 november 2009 17:45

Så härligt det ser ut med snö, jag blir glad av detta vita, men har själv inte fått uppleva det ännu. Så roligt för Abbe att få vara lös och lukta på platser han själv vill. Tror alla hundar gillar att vara ute bara det inte regnar och är busväder. Nu skall jag spana in vad det är på TVn i kväll. Ha en skön kväll i soffhörnan !

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Mia

5 november 2009 19:23

Du har underbara barn och barnbarn så du får skryta :D

 
lillis

lillis

5 november 2009 19:26

Här i E-tuna har vi haft snöblandat regn hela dagen.Grattis
till sonen på bröllopsdagen.Man får skryta om sina barnbarn
Förstår att Abbe tycker att det är skönt att springa lös.Du ska se att det kommer att gå jättebra med Sigge och Abbe.
Ha en skön kväll
Kramen

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Dante

Dante

5 november 2009 20:18

Och vad härligt! Det är så mysigt med snö. Här var det tydligen också snö i morse, men bara i ena delen av hålan där vi bor och dessutom endast tidigt i morse när jag fortfarande trynade i sängen.

http://dante.bloggagratis.se

 
Dante

Dante

5 november 2009 22:01

hehe.. ja, jag hoppas det! Jag anar nämligen att det blir lite bugg och lite dans så jag tänkte vara förutseende.

http://dante.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ann

5 november 2009 22:21

Visst får du skryta med dina barnbarn, de är duktiga.
De vi har skriftligt ifrån vad gäller att INTE säga hej om vi ses utan vända sig bort stämmer inte. En medlem i den klanen hejade på J idag!!!
CU

 
Yvonne R

Yvonne R

6 november 2009 09:01

Abbe blir säkert en bra jakthund med näsan i backen redan!
Så mycket snö ni fick..burr. Den kan vänta tycker jag. Trisst väder här idag, grått och smådugg.
Kramar och ha en bra fredag ;=)

http://yvonne.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

6 november 2009 11:23

Oj så mycket snö, vi har inte ett spår kvar av det som kom igår!

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Monica ♥ - 4 augusti 2016 17:18

Dags för en liten uppdatering här på bloggen.   Igår var vi i BASTA KVARN med BERNDT OCH CHRISTINA.....trevligt naturligtvis,men vi var omgivna av getingar och det var ju mindre trevligt. Idag har vi varit i KIVARP utanför HABO och fikat.....äv...

Av ♥ Monica ♥ - 2 augusti 2016 13:38

Halloj! Då var det tisdag och idag har vi varit i Jönköping en sväng.Vi har köpt nya persienner till sovrummet.......en viss liten kissekatt som heter SIGGE har gått illa åt dom gamla. Vi åt på RAGGMUNKEN och det blev raggmunk med fläsk och lingo...

Av ♥ Monica ♥ - 1 augusti 2016 10:17

Nu är vi hemma igen från vår semestervecka i Skåne.Vi har haft en bra vecka både vädermässigt och trevligt.Skåningarna är väldigt trevliga och tillmötesgående.Dom önskade alltid fortsatt trevlig dag när man hade handlat eller varit på restaurang,det ...

Av ♥ Monica ♥ - 22 juli 2016 10:48

Det är över tre år sen jag tog en bloggpaus och då trodde jag inte att pausen skulle bli så lång.Nu tänkte jag återuppta bloggandet,men kanske inte varje dag.Vi får se. I morgon blir det en semesterresa till Trelleborg så då blir det ett uppehåll n...

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2013 20:52

   

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards