♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under juni 2008

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2008 21:06

Jerry Williams var min store idol på 60-talet. Jag glömmer aldrig när han var här på Ekåsen.....att inte scenen rasade ihop var rena turen. Publiken var i extas och många hoppade jämfota och illvrålade, men jag stod som paralyserad och bara njöt och efter den kvällen var min störste idol given. Även min kompis på den tiden var lika tokig i honom. Vi var i parkerna och på festplatserna runt om här varje gång denne killen uppträdde, och efteråt stod vi bakom scenen och väntade ut honom så vi fick våra autografer. En gång i folkets park i Falköping skrev han på armen och gissa vem som inte tvättade den armen på två veckor. Han ritade även ett hjärta och skrev love.När vi åkte hem svävade vi nästan i luften säjer min mamma .... vi hade ju inte körkort på den tiden så föräldrarna fick skjutsa och hämta. Ja, det var tider det och inte behövde man öl eller sprit för att gå ut och roa sej......man blev berusad bara man såg Jerry Williams.

Av ♥ Monica ♥ - 15 juni 2008 21:26

Hittade detta när jag kollade runt lite.....jag gillar dragspelsmusik och sen om det är religiöst spelar ingen roll ,jag lyssnar gärna på så kallad andlig musik.

Av ♥ Monica ♥ - 14 juni 2008 18:44

Idag har vi varit på en liten tripp till Skara, men Bert såg vi inte till. Här kommer lite foton som jag tog under resans gång.




Detta är vid Hornborgasjön.....men några tranor finns inte här nu



Här har vi kommit in i Skara


  

Här är vi utanför Mariann grammofon...Här har Bert haft besök av många skönsjungande artister



På hemvägen fotograferade jag Bjurums kyrka.....där är det gudstjänst när tranorna är vid Hornborgasjön.....och det brukar vara en hel del folk som besöker kyrkan 

 när dom har tittat på trandansen









Av ♥ Monica ♥ - 13 juni 2008 21:47

Idag när jag höll på att städa som bäst fick jag se att det började regna ute, men det blev tyvärr inte så långvarigt.I och för sej är det väl bra att det inte håller på timme efter timme, men det behövs allt 25-30 millimeter för att det ska göra någon nytta.

Som vanligt har vi varit och  veckohandlat och när jag hade varit hos mamma med hennes varor och skulle köra in bilen i garaget då kom Cissi med mitt oriflamepaket, så det blev till att göra i ordning det som kunderna hade beställt. Sen kom Mia och Rickard  när jag var färdig med det. Mia kollade i nya katalogen och hon hittade en parfym som hon beställde....hon har lånat den doften här som jag har som prov för hon tyckte att den doftade så gott. Jag tog fram alla mina prover som vi kollade på...sen luktade vi som en hel parfymfabrik.Efter detta blev det grillning, men vi satt inne och åt för det är då ingen värme ute precis, men skit samma för vi tittade på fotboll samtidigt som vi åt. Nu har dom åkt hem till Rickard... våra små turturduvor.


Nu är det hög tid för mej att hälsa på hos mina bloggvänner!

Av ♥ Monica ♥ - 12 juni 2008 21:26

Jag tror att Fritte vet när jag ska skriva blogg för då kommer han in här och står i mitt knä och spinner och dreglar.....då mår han riktigt bra vår gamle katt.Jag ska ta ett kort en kväll när han står här och "hjälper till" med bloggskrivandet.


Nu har den goa värmen försvunnit, men den kommer väl åter hoppas jag. Nu är alla gardiner bytta i alla fall och toan och badrummet har jag städat idag så nu skiner det om både tvättställ och toastol. Kvällen har jag ägnat åt lite läsning och en stund tittade jag på EM- matchen mellan Kroatien och Tyskland där Kroatien vann med 2-1. Sen har jag sett på mitt i naturen och där var det små björnar med idag som var tre månader.....mat-Nicklas stod sen på tur och där var det grillning som gällde.....blev nästan lite sugen på mat trots att vi nyss hade druckit vårt sedvanliga kvällskaffe.


 Nu ska jag vandra vidare till bloggarna som jag brukar besöka varje kväll.


NATTI NATTI.....när det blir så dags!

Av ♥ Monica ♥ - 11 juni 2008 21:40

Ikväll har jag varit på skolavslutning i Kinnarpshallen i Kinnarp. Jimmy har gått ur 7:an så nu har han sommarlov i två månader. Det var ett trevligt program barnen hade, de yngre barnen sjöng några sånger och lärarna spexade till det riktigt innan det var slut. Dom sjöng hårdrock och det svängde verkligen, kul när lärarna bjuder så på sej själva. När det var slut gick färden till Valunda och där blev det fika med hembakad jordgubbstårta.....jättegott.


Nu önskar jag mina bloggvänner en riktigt god natt!

Av ♥ Monica ♥ - 10 juni 2008 21:14

Idag är det storm här och har så varit sen tidig morgon.Men inget ont utan att det har något gott med sej.....jag har både bytt gardiner och strukit tvätt idag. Nu är snart alla gardiner bytta så nu kan det bli midsommar när som helst.


Fotbollsmatchen mellan Sverige och Grekland håller på som bäst nu, men jag sitter hellre vid datorn och hur det går får jag väl höra när matchen är slut. Mitt intresse för detta EM är inte så värst stort. Däremot tittade jag på ett program klockan åtta nu ikväll om en 80-årig man från Norge som bodde högt upp i bergen dit det inte var någon väg. På sommaren kom en bekant med båt en gång i veckan och hade med sej mat och post. Då var mannen nere och tog emot det och sen tog det två timmar för honom att gå upp igen..... med en stor låda med förnödenheterna för kommande vecka. Han hade bott på detta stället i hela sitt liv. Jag tror  inte att jag skulle stå ut att bo så två dagar ens.

Nu får vi se om det utlovade regnet som skulle komma idag kommer i morgon i stället.


SIMMA LUGNT OCH HÅLL I HATTEN!!


Av ♥ Monica ♥ - 9 juni 2008 20:31

Ikväll har jag och min äkta hälft varit vid en hembygdsgård och lyssnat på Falbygdens dragspelsklubb. Det är en mysig plats mitt ute i skogen och de duktiga damerna i föreningen har bakat och kokat kaffe innan besökarna anländer. Det är jättegott att sitta och fika samtidigt som det är underhållning.Blåsten gjorde att myggorna uteblev denna kväll, annars brukar det vara ett återkommande gissel eftersom det är mycket lövträd på gården.

Annars har dagen gått sin gilla gång med jobb på morgonen och lite läsning, matlagning och diverse annat.

Jag ska beställa varor från oriflame nu ikväll, men det är så mycket folk inne och beställer just nu så jag får vänta en stund verkar det som.


HA DET SÅ BRA.......

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards