♥  Välkommen till gökboet ♥

Direktlänk till inlägg 12 maj 2010

Regnet har börjat

Av ♥ Monica ♥ - 12 maj 2010 13:34

Det utlovade regnet är här nu, lagom till att jag skulle hämta min cykel som står vid Tallåsen.

**************************************************
**'


Fem av sex som skrivit i kommentarsrutan från gårdagens blogg höll med om det jag skrev om alkoholbruket, naturligtvis var det hon som kallar sej för skomakarlisa som tycker att jag inte ska lägga mej i om folk tar en öl eller ett glas vin till helgen. Nu var det inte frågan om normaldrickande,det finns faktiskt folk som dricker för mycket och det är det jag tycker är beklämmande.Jag tycker att man ska få skriva vad man tycker på sin blogg, inom rimliga gränser naturligtvis och det vet jag att många håller med om, men denna skomakarlisa måste ovillkorligen komma med skitord lite då och då, förstår inte varför folk som retar sej på vad man skriver ändå väljer att läsa...tråkigt att det ska vara så, men det får man väl leva med om man ska fortsätta skriva blogg och det tänker jag göra  TACK ni andra som skriver trevliga kommentarer!


**************************************************
**********'

Nu är det snart dags att laga middag, så jag säjer .....


HEJ FÖR IDAG.....


 

 
 
Ingen bild

Ann-Louise

12 maj 2010 14:40

Hej!
Regn här idag med, värmen tycks dröja än ett tag.
Läste just igenom din blogg från igår och här har du en till som håller med dig. "Normaldrickarna" är ju en sak, det är ju de som dricker alldeles för mycket du bloggar om, och vad det kan få för konsekvenser för familjen. Vad tråkigt det måste vara för dig att få såna kommentarer som du fick av denna "pekpinnen". Tänk att en del inte kan låta bli att lägga sig i. Jag tycker synd om denna människa vem det nu är.
Önskar dig och din familj en fin, och förhoppningsvis, varm och solig helg. Jag och barnen ska ut till stugan och öppna upp den, Anders är kvar i Afganistan två veckor till.
Hälsningar
A-L

 
Ruth

Ruth

12 maj 2010 15:23

Spöregnar här också i dag, och kyligt som attans.
Tror inte att Anita menade så bokstavligen som hon skrev i kommentaren, hon har ju en förmåga att skämta till det, så det får du ta med en nypa salt och skratta i stället. Lite skämt och skoj måste vi tåla på våra bloggar tycker jag, eller har jag fel ?
Ha en bra dag i regnet !

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

12 maj 2010 15:42

Här har vi haft sol hela förmiddagen men sen blev det mulet men än så länge så har vi inte fått något regn
Ha en bra dag
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

fllsa

12 maj 2010 20:09

baggatask

 
Ingen bild

Ann

12 maj 2010 21:49

Hej Monica!
Jag ser att du fått virus i datorn igen, hoppas du kan rensa ut det.
Kom osökt att tänka på en replik ur en Åsa-Nissefilm där Klabbarparn säger: Krig, örlog , landsfiskaler och allehanda faror kan man klara, men ilskna, grälsjuka kärringar det klarar man inte". Så sant, så sant!
Trodde inte i min vildaste fantasi att du skulle "få på pälsen", som du uttryckte det, för ditt inlägg igår. Men hej hoppsan vad jag bedrog mig! Men, trots allt, inte helt oväntat. En eloge till dig för ett bra svar!
Vi ses i morgon, hoppas skurarna blir både få och korta.
Kram
Ann

 
Dante

Dante

12 maj 2010 22:12

Fy fan vad det kom regn här idag! Ordentliga åskskurar (utan åska) -lagom till jag skulle CYKLA hem med alla elevernas betygsunderlag. Jag snurrade in allt i gröna platspåsar och cyklade utav bara *&%¤%¤#. Jag blev genomblöt, men papperna klarade sig. :)

http://dante.bloggagratis.se

 
Berith

Berith

13 maj 2010 09:13

Godmorgon vännen =))
"Normal drickandet" är en sak , men det du skrev om i gårdagens inlägg är då drickandet går överstyr och konsekvenserna av det....
Min biologiska pappa är alkoholist , han har alltid varit det....och jag kan säga av egna erfarenheter att det inte har för något gott med sig .....
Även här har SMHI lovat regn , men än så länge är det uppehåll....
Önskar dig en bra dag , varma kramar =))

http://maxmax.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Mia

13 maj 2010 17:23

Antingen är den där kärringen hobbyalkis eller så kanske hon inte fått sej nått på länge så det är där skon klämmer?
Men jag tycker iaf att allt här är väldigt vettigt sagt. :) Själv uppväxt som du vet med en alkoholist till förälder, men jag skriver det ändå så andra kan läsa det, så jag vet vad jag pratar om när jag säger att det förstör flera liv än bara den som drickers. Så ingen kan komma cohs äga att jag inte vet vad det rör sej om.
tycker det är synd att se ungdomar som går runt på stan och dricker, men alla lär vi oss av våra misstag, därför ska unga få testa och inse själva... Men när äldre dricker och blir allt för berusade och skämmer ut sej så är det bara patetiskt och tragiskt att dom inte mognat med åldern, eller i takt med rynkorna :D.

ha det bra kram ifrån e-dottern :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Monica ♥ - 4 augusti 2016 17:18

Dags för en liten uppdatering här på bloggen.   Igår var vi i BASTA KVARN med BERNDT OCH CHRISTINA.....trevligt naturligtvis,men vi var omgivna av getingar och det var ju mindre trevligt. Idag har vi varit i KIVARP utanför HABO och fikat.....äv...

Av ♥ Monica ♥ - 2 augusti 2016 13:38

Halloj! Då var det tisdag och idag har vi varit i Jönköping en sväng.Vi har köpt nya persienner till sovrummet.......en viss liten kissekatt som heter SIGGE har gått illa åt dom gamla. Vi åt på RAGGMUNKEN och det blev raggmunk med fläsk och lingo...

Av ♥ Monica ♥ - 1 augusti 2016 10:17

Nu är vi hemma igen från vår semestervecka i Skåne.Vi har haft en bra vecka både vädermässigt och trevligt.Skåningarna är väldigt trevliga och tillmötesgående.Dom önskade alltid fortsatt trevlig dag när man hade handlat eller varit på restaurang,det ...

Av ♥ Monica ♥ - 22 juli 2016 10:48

Det är över tre år sen jag tog en bloggpaus och då trodde jag inte att pausen skulle bli så lång.Nu tänkte jag återuppta bloggandet,men kanske inte varje dag.Vi får se. I morgon blir det en semesterresa till Trelleborg så då blir det ett uppehåll n...

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2013 20:52

   

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards