♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under juni 2011

Av ♥ Monica ♥ - 22 juni 2011 13:58


Det blev en trevlig kväll igår när vi firade Erika och Thomas.Vädret visade sej från den bästa sidan och regnet uteblev som tur var.....solen lyste lite på oss också, så det fanns inget att klaga på.


Klickbara bilder nedanför......


     


På bilden längst till vänster beundrar Erika blomman hon fick av oss.......


På mittenbilden låter vi oss väl smaka av den grillade korven med tillbehör........


Bilden till höger visar den fina uteplatsen där vi satt och åt och drack och hade trevligt.........


Naturligtvis var ABBE med och firade ,han fick också en smakbit av det vi åt.


När vi hade ätit och presenterna var överlämnade gick vi en tur på koloniområdet och tittade på de fina små husen och de vackra blommorna som fanns.På en del  ställen var redan jordgubbarna mogna och dill och sallad hade kommit långt i växtligheten,även potatisen hade kommit långt.

När vi kom tillbaka från promenaden serverades det kaffe och hemgjord jordgubbstårta......kom just på att jag inte har laddat ner något kort på den goda tårtan så det kommer i morgon.

Efter några trevliga timmar begav vi oss hemåt igen, mätta och belåtna.


Ikväll ska jag följa med på en utflykt till *ÄNGLAGÅRD* här i byn,där filmen spelades in för ganska exakt ett år sen.Hembygdsföreningen arrangerar denna utflykten till GRIMSTORP som det heter i verkligheten.


Nu är det snart dags att laga lite mat så jag säjer ........


HEJ DÅ, FÖR IDAG.......


*********************************


Av ♥ Monica ♥ - 21 juni 2011 14:08


Idag fyller Thomas sambo år.......att det redan är ett helt år sen som vi var och gratulerade Erika och bjöds på jättegod smörgåstårta kan man knappast fatta,tiden går alldeles för fort,men det är bara till att hänga med.

Ikväll ska vi fira både Erika och Thomas eftersom att dom fyller år med bara ett par veckors mellanrum och om jag inte har fel så har dom börjat sin semester samma vecka som Thomas fyller och då är det inte säkert att dom är hemma.


Så här såg det ut för ett år sen när Erika tog upp presenten från oss.......


GRATTIS ERIKA PÅ DIN FÖDELSEDAG 


    


*****************************************

Av ♥ Monica ♥ - 20 juni 2011 12:54


Jaa,denna dagen började med strålande solsken och riktigt varmt och skönt.Jag tvättade och hängde ut på torkvindan innan jag cyklade ner och hämtade ABBE.När vi hade varit hemma en stund och jag hade grejat lite satte jag mej vid datorn,ganska snart upptäckte jag att det regnade ute igen,skyndade mej ut och tog ner den mesta tvätten och hängde på altan i stället.Det blev väl inte så mycket med regnet,men det är mulet och ingen sol syns till.Jag tycker att det räcker med regn nu,vi fick 40 millimeter igår.


Ikväll ska jag titta på *Lotta på Liseberg*,det är ju premiär på allsångskvällarna.


Det återstår att se om vi kan åka och plantera några blommor på kyrkogårdarna när vi har ätit middag och Abbe har åkt hem.Regnar det så går det ju inte och i morgon blir det inte för då ska vi på födelsedagskalas,men till det återkommer jag i morgon.


HA EN BRA DAG ALLA BLOGGARE!


*******************************

Av ♥ Monica ♥ - 19 juni 2011 18:49


Idag har det regnat precis hela dagen,ibland har det fullkomligt öst ner,ingen vidare rolig söndag,men vi tog oss en tur ner till stan i alla fall för att fördriva tiden lite.


Vi hade tänkt att åka till Vistorp och Fivlered och plantera sommarblommorna på gravarna,men det fick vi slå ur hågen,det får bli i morgon kväll istället om det inte regnar då också.


I eftermiddag har mamma varit här nägra timmar.......vi fikade och åt digestivekex och färskost med smak av ramslök och rostad vitlök,riktigt gott.


Nu är det kväller och jag ska väl titta lite på tv kanske om det är något att se på förstås,har inte kollat programmen än.


HA DET GOTT I REGNET!


***************************

Av ♥ Monica ♥ - 18 juni 2011 15:55


Idag åkte vi upp till stan en sväng på förmiddagen.Annars har det inte blivit så mycket gjort,men jag ska göra i ordning oriflamegrejerna som kom igår när jag har skrivit färdigt här.Kom på att jag inte var inne och läste några av mina vänners bloggar igår,hade annat att pyssla med.På tal om att vi har varit i stan....vi köpte jordgubbar för 25:- litern av en tjej som stod utanför PA:S,jättefina och stora jordgubbar som vi ska äta med grädde ikväll när min gubbe kommer hem från fisketuren han är ute på med sin syster just nu.


Nu ska jag kolla lite vad mina bloggande vänner har för sej idag,vi hörs!


KRAM PÅ ER!


**************************************

Av ♥ Monica ♥ - 17 juni 2011 18:30

I eftermiddag har Micke och Jimmy varit här en sväng.Vi har fikat och ätit smörgåstårta.Micke har köpt min mobil som jag inte hade någon användning för nu när jag köpte den nya.Hoppas att han blir nöjd med den.


Dagen började med regn,men nu skiner solen,blåser gör det ju som vanligt,men vad gör det,huvudsaken är att regnet håller sej borta.Jag var beredd på att få ikläda mej regnkläder när jag hämtade Abbe på förmiddagen,men regnet höll sej bort som tur var,däremot störtregnade det när jag kom ut från affären i Mullsjö när jag hade handlat.


Ikväll halv åtta ska jag titta på *En mor till salu* på tv 4.Det var det vi var och tittade på i Falkenberg förra året och det kan vara roligt att se det en gång till nu på tv.


ÖNSKAR ALLA EN TREVLIG KVÄLL!

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2011 17:20


Idag har jag inget att komma med här på min blogg,inte ens ett litet nytaget foto.


Det får bli ett gammalt foto då.........


Det är mycket med doftpioner nu,och den jag har blommar för fullt nu och jag var just och tittade på den......detta fotot är 3 år gammalt


  Syrenen har blommat färdigt för i år,men den är vacker när den står i blom........fotot är från  2008


NU TACKAR JAG FÖR IDAG...HEJ DÅ! 

Av ♥ Monica ♥ - 15 juni 2011 12:33


Idag blir det ett inlägg som handlar mest om blommor och djur....men jag börjar med att tala om vädret,som är ett kärt ämne för oss svenskar.Här är det lite blåsigt,ingen sol och 15 grader.Vi tycker ju att det skulle vara lite varmare,men enligt vad meteorologen sa i Radio Skaraborg för ett par dagar sen så är det normal temperatur för årstiden som är nu......vi blev bortskämda med den höga temperaturen som var häromdagen sa vädertjejen och den värmen som var då den var absolut inte normal.....så nu vet vi det.




Nu är doftpionen på gång att slå ut och så här såg den ut igår





Här poserar Abbe......han gillar blommor och han luktar gärna på dom också




 


Här sitter vår fine kisse vid namn Sigge och spanar.....det ser ut som att han har en fågel i munnen,men det är ett vindspel som sitter så lägligt så det ser ut som han har den i munnen........rätt så lyckat foto egentligen


Nu får jag önska alla en fortsatt trevlig onsdag.......jag för min del ska sätta mej tillrätta och läsa Icakuriren som jag fick i fredags och som inte har blivit läst än.


KRAM PÅ ER MINA VÄNNER!


***********************************

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards