♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under februari 2009

Av ♥ Monica ♥ - 6 februari 2009 12:59



..............bidrag, men först lite onödigt vetande.


Vi har fått mer snö här inatt, men det är 2 plusgrader så det lär väl smälta bort rätt fort.

Gubben är och fiskar ihop med ett par kompisar och när han kommer hem så ska jag åka och handla så vi har mat i veckan som kommer.


Ikväll blir det till att titta på lets`dance, tippar på att Kitty åker ut denna veckan.


Nu kollar vi filmen.......det blir Elvis som får underhålla oss idag!


HA EN BRA FORTSÄTTNING PÅ FREDAGEN!


Av ♥ Monica ♥ - 5 februari 2009 12:21



........blev denne man när han var på Ekåsen 1962.När jag hör tvistin Patricia då drömmer jag mej tillbaka till den där magiska kvällen i juli när publiken var i extas på vår festplats......jag glömmer aldrig den kvällen om jag så blir 100 år!!

Av ♥ Monica ♥ - 4 februari 2009 12:22


.........blå baskern sjöng Anita Lindblom, en skön låt som jag har sjungit med i hundratals gånger när jag spelade den i mitten på 60-talet.


Igår när jag kom hem från jobbet åkte jag och hämtade Mia för vidare färd till Falköping.Vi handlade lite på Lindex och sen var vi på Fågel blå och åt. Innan vi åkte hem igen var vi på resecentrum där Mia köpte biljett eftersom hon ska åka till sin Eric i morgon. Hoppas att dom får en riktigt mysig helg!


Av ♥ Monica ♥ - 3 februari 2009 17:12



.......blir en riktig tryckare, sjungen av en stor charmör som jag gillade skarpt i min ungdom.

Av ♥ Monica ♥ - 3 februari 2009 16:35



..........Skogsfrun har jag blivit idag, och det går ut på att gå till bildarkivet och leta upp sidan 6 och välja bild nummer 6 och sätta in den här. Nu har jag bara 5 sidor ,så jag tog femte sidan men bild nummer 6 där istället.


Titta vad som fanns på sidan 6......mina små barnbarn i sina nya t-tröjor som jag hade köpt till dom.


Jag har inte så många att välja på när det gäller utmaningar, och jag vet att de flesta redan har fått denna utmaning, men jag skickar till en av mina bloggvänner och det blir Lillis. Utmaningen går alltså ut på att du går in i bildarkivet och letar upp sidan 6 och sen tar du bild nummer 6 och sätter in den i bloggen.Har du inte sex sidor så tar du den sidan som är sist.


Av ♥ Monica ♥ - 2 februari 2009 17:36

Denna veckan tänkte jag spela en låt varje dag som har hört till mina absoluta favoriter....tyvärr var ljudet så dåligt med den tilltänkte artisten...Jerry Lee Lewis så jag valde denna istället. Låten är densamma och jag ryser varje gång jag hör den, trots att jag spelade den på min grammofon hundratals gånger på 60-talet när jag köpte skivan.Hoppas att ni tycker om den lika mycket som jag.

Av ♥ Monica ♥ - 1 februari 2009 11:24


Nää, det är verkligen ingen byhåla som jag bor i, visserligen inget större samhälle, men strax under 1000 personer så det är lite lagom stort tycker jag.Byhåla har jag alltid hört att det är ett ställe där det ser ut som skam med ovårdade trädgårdar och en massa skräp överallt och jag vill verkligen inte förfula vår vackra omgivning som vi har och vilseleda någon med mina foton som jag  sätter in i min blogg.


Gårdagskvällen var som vanligt trevlig när vi fyra träffas. Vi åt god mat och vi pratade semester.....var inne på datorn och kollade, så nu väntar vi på mail nerifrån Ystad.


Idag skiner solen och det var 6 minusgrader tidigare på morgonen. Mannen i huset har tagit en cykeltur till en syster och svåger, men han tog bra med kläder på sej så han fryser nog inte hoppas jag.Han skulle åka genom skogen dit så några hala vägar gav han sej inte ut på.


Den som är sugen på en semla och en kopp kaffe får gärna ta det innan ni går härifrån.





NU ÖNSKAR JAG ALLA EN RIKTIGT TREVLIG SÖNDAG!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards